Vragen? 

Vul het contactformulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

Drielindenstraat 1
3110 Rotselaar
België

0473 82 60 72

Info en prijzen

Prijsbollen_breed.gif

Even kennismaken

Aangenaam! Ik ben Wouter, en ik maak foto’s van mensen. Ik hou van feesten onder vrienden, van dagen waar lang naar uitgekeken is, van verrast worden door mensen die je al lang kent. En dus ook van huwelijken. 

Of ik nu in een gracht lig om een koppel tijdens de reportage uit nét de goeie hoek te fotograferen, of tijdens de receptie als vlieg op de muur de zotte momenten vastleg, ik probeer foto's te maken van mensen zoals ze echt zijn. 

profielfoto_ip.jpg

Huwelijken

Heb je trouwplannen? Ik maak graag tijd vrij om eens kennis te maken en jullie plannen te overlopen. Ik wil ervoor zorgen dat jullie nog lang kunnen nagenieten van de grote emoties en de kleine details van jullie huwelijk. Want een dag is zo voorbij - zelfs als het dé dag is. 

De fijnste huwelijken zijn in mijn ervaring feesten waarop de persoonlijkheid en de ideeën van het koppel centraal staan. Breng dus jullie creatieve inbreng mee, dan bekijken we samen hoe we de fotoreportage even persoonlijk en memorabel kunnen maken als het feest. 

De foto’s van jullie huwelijk bezorg ik na enkele weken in hoge resolutie, ook als je geen album bestelt. Zo kan je zelf afdrukken en vergrotingen laten maken.

Contacteer me gerust via het contactformulier (het envelopje rechtsboven) voor een vrijblijvende afspraak. 


Albums

Keuze uit verschillende formaten professioneel vormgegeven albums en ouderalbums. 


Portretsessies

 

We hebben met z’n allen nog nooit zoveel foto’s gemaakt en gedeeld, maar een professioneel gemaakt portret springt er nog altijd uit. Ik maak portretten, familiefoto’s en communiefoto's, in mijn studio of op locatie. De foto’s krijg je achteraf in hoge resolutie, zodat je zelf afdrukken, vergrotingen en albums kan maken.


Contact

Firefly Fotografie
Drielindenstraat 1
3110 Rotselaar
(op afspraak)

info@fireflyfotografie.be
0473 82 60 72


De kleine lettertjes

Prijzen inclusief verplaatsingskosten binnen België en inclusief btw. Voor huwelijken is er een voorschot van €200.